0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Vocal Group Breeze

Biografie Vocal Group Breeze

De capella groep uit het noorde van Nederland, ook wel bekend als Vocal Group Breeze zingen met z’n vijven a capella. Dat betekent dat we alleen onze stemmen gebruiken, geen muziekinstrumenten.

Een mooi verhaal

Ons repertoire bestaat uit gospel en popmuziek met een mooi verhaal.

Puurheid

Breeze zingt, en dat is klein, echt en puur, en juist daarom merkt Vocal Group Breeze dat zij keer op keer mensen weten te raken met hun muziek. Het raakt mensen tot in het diepst van hun ziel.

Repertoire

• Gospel
• Popsongs
• Liturgische songs
Repertoire voor speciale gelegenheden en feestdagen, zoals kerst en pasen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Vocal Group Breeze boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties