0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Toos, Roos & Coos

Biografie Toos, Roos & Coos

Toos, Roos & Coos, hoe vrolijk, hoe fout, hoe meezingbaar, hoe gezellig wil je het hebben? Supervrolijk, superfout, supermeezingbaar en supergezellig? Dan is het tijd om het trio Toos, Roos & Coos in huis te halen! Of op de braderie, het bedrijfsfeestje, het smartlappenfestival, de borrelboot, het terras, voor bij een VrijMiBo, bbq of om tijdens een privé-feestje de jarige Jop / het feestvarken of het jubilerende echtpaar in het zonnetje te zetten.

Humor, vrolijkheid en over the top

Trouwens… iederéén komt vanzelf in een zonnige stemming bij een optreden van deze dames, want humor, smartlapperij, vrolijkheid en enigszins ‘over the top’ doet hun verschijning én hun show vanzelf alle mondhoeken richting de oortjes gaan. Doe maar meezingen allemaal en laat je verleiden door de leukste zusjes van het Westelijk halfrond!

Uitgebreid feestelijk repertoire

Trouwens: de dames kunnen ook een aardig woordje over de grens, dat wil zeggen: over de Oostgrens, want voor 2 setjes Schlagers en ander gezellig Duits Meezingplezier draaien ze hun lieftallige handjes niet om.

Toos, Roos & Coos boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Toos, Roos & Coos boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties