0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Sensational Second Cousins

Biografie The Sensational Second Cousins

Een Nederlands rock ‘n roll duo uit Klazienaveen wie zoals de groepsnaam misschien al liet merken elkaars achterneven zijn. In 2016 brachten ze hun debuutalbum genaamd ‘Earthquake!’ uit.

Unieke live ervaring

Het enige wat dit duo nodig heeft is een gitaar, wat doordringende zang en een zelfgemaakte stand-up drumkit om te klinken als een bulldozer!
Dat gemixt met de juiste hoeveelheid gekkigheid en een unieke live ervaring is gegarandeerd!

Nationaal bekend

De muziek die gemaakt word is het best te omschrijven als Hasil Adkins, Elvis Presley en Hank Williams die samen komen in een lokale bar om wat te drinken en zingen.
Ze hebben 3 singles uitgebracht en kregen hiermee nationale aandacht via zowel radio als tv!

Hoogtepunten

– Release CD Earthguake! op Independent Future Recordings (Rotterdam)

– Live optreden op de nationale radio / tv (3FM)

– Singlereleases: twee op Kuriosa Records in Madrid (ESP) en Meppel (NL), en een single op Saturno Records, Sevilla (ESP)

– Geeft optredens in Spanje, Duitsland, België en natuurlijk in Nederland

– Deelde het podium met bands als JD mc Pherson, King Khan en BBQ show, Apemen, Bintangs, Apers, Digger and the Pussycats, Reverend Beatman, King Khan and the Shrines, Night Beats.

– Feesten: 2 officiële shows tijdens Eurosonic / Noorderslag, Coffin Carnival, Jailbreak en Klikofest

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Sensational Second Cousins boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties