0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tara mcDonald

 Bio Tara McDonald:

heeft ook samengewerkt met Todd Terry co-schrijven van het nummer ‘Get Down’ en met David Guetta & co schrijven ‘Delirious’ en ‘You Are Not Alone’. “Delerious” – die vermeld op de platina verkopende album Pop Live LP ‘- was een van de zwaarst gespeeld verslagen over de Europese radio in 2008.

Radio Show:

McDonald organiseert haar eigen dansmuziek radio show genaamd “I Like This Beat” (voorheen “Shut Up & Dance”), dat is een een-uur durende show syndicated momenteel in meer dan 40 landen en 50+ stations over de hele wereld en op dance muziek stations en is ook een podcast beschikbaar als een gratis download via iTunes wereldwijd.

Voice of Belgium:

Aan het begin van 2012 Tara werkte als assistent-vocal coach op de eerste reeks van de tv laten zien The Voice in België naast de Franse popster Quentin Mosimann de winnaar van deze serie Roberto Bellarosawas van hun team en ging over tot een opname contract te ondertekenen Sony Records.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tara mcDonald boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties