0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sprookjesboom Concert

Biografie Sprookjesboom Concert

Uw evenement wordt één groot feest met de vrolijke liedjes van het Efteling Sprookjesboom Concert. De populairste Sprookjesbosbewoners Roodkapje, Assepoester, Wolf en Draak zingen hun grootste hits uit de tv-serie’s Sprookjesboom en Sprookjesboom De Musical.

Boek kids entertainment

Laat de kinderen op uw evenement kennismaken met de Sprookjesbosbewoners van de Efteling! Zing met Roodkapje ‘Zeg Roodkapje Waar Ga Je Hene?’, leer van Draak de ‘Drakendans’ en stamp de paddenstoelen uit de grond tijdens ‘Stampen, Stampen’. En natuurlijk sluiten we dit zangfeest af met ‘Er Was Eens Een Sprookjesboom’.

Sprookjesboom concert boek je tegen de scherpste prijs

Tevens te boeken als ontmoet & begroet. Huppel gezellig rond met Roodkapje en sta oog in oog met Wolf! Ontmoet en begroet deze Sprookjesbosbewoners.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sprookjesboom Concert boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties