0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Snollebollekes (imitator)

Biografie Snollebollekes (imitator)

Is de echte Snollebollekes te duur? Dan hebben we een heel goed alternatief voor je. Boek dan gewoon de imitator van dé party act van dit moment. En voor een fractie van de prijs.

Imitator boeken of inhuren

Begonnen als zingende barkeeper in een populaire horecazaak werd hij steeds vaker gevraagd om tijdens feestjes zijn imitatie van Snollebollekes te geven. En het werd bekender en bekender.

Boek een feestartiest

Nadat hij tijdens carnaval als Snollebollekes verkleed het podium opklom om een paar nummers te zingen was het hek van de dam. De act was geboren en optredens volgden.

Artiesten voor carnaval boeken

De uiterlijke gelijkenis is goed maar zijn exacte stemgeluid doet menig publiek verbazen. Ga met deze imitator in de polonaise of van links naar rechts. De bekendste klappers komen allemaal voorbij.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Snollebollekes (imitator) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties