0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sjansee

Biografie Sjansee

Sjansee is als duo de feestsensatie van carnaval 2019. Hun hit “ik wil je pijpen” was een veelgedraaid nummer door alle carnavals DJ’s. Zoek je een knettergekke feestact dan zit je bij dit duo goed.

Carnaval en feestartiesten boeken of inhuren

De dames zorgen er tijdens een optreden voor dat iedereen in de polonaise gaat. Met hun gezellige Hollandse feestmuziek gaat dat ook zeker lukken. Met eigen nummers zoals “Ik wil je pijpen”, “De kanarie van Arie”, “Kokosnotendans” en vele andere bekende Hollandse feestknallers.

Sjansee boek je voor scherpste gage

In 2019 scoorde dit duo een gigantische feesthit met “Ik wil je pijpen”. Hiermee waren ze te zien en te horen bij Hart van Nederland (SBS6), RTL Boulevard (RTL4), Jinek (NPO), NPO3, Radio 538, Qmusic en Radio Veronica.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sjansee boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties