0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sigrid Hof (Heilsoldate)

Biografie Sigrid Hof (Heilsoldate)

Zij is een artiest met veel talenten.  Sigrid kan ontzettend veel met haar stem: van het aantikken van een intieme snaar tot temperamentvol uithalen.

van Heilsoldate naar fantastische zangeres

Haar brede repertoire reikt van klassiek, musical, jazz, easy listening tot soul, pop en eigen nummers.
Door de interactie met het publiek en haar improvisatietalent slaagt Sigrid er altijd in om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Show

Een show van Sigrid past bij elke gelegenheid: van een intiem, chic diner tot een groot(s) showevenement.
De show kan live begeleid worden door een pianist of een orkest.

zangeres boeken voor scherp gage

Door de jaren heen creëert Sigrid Hof verschillende shows en is ze te gast bij ontelbare evenementen in binnen- en buitenland.
Ook ontving zij de populariteitsprijs voor haar Leger des Heils-act: een unieke, spraakmakende act waarin een bescheiden heilsoldate verandert in een glamour-vamp.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sigrid Hof (Heilsoldate) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties