0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Sarah & Julia

Biografie Sarah & Julia

Van jongs af aan zijn Sarah Nauta (17) en Julia Nauta (14) bezig met zingen, dansen en acteren.
De zusjes zaten beiden bij het Kinderen voor Kinderen-koor en speelden ieder al op jonge leeftijd in bekende musicals als Ciske de Rat, The Sound of Music, Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek en Hij Gelooft In Mij.

duo of trio boeken voor scherpste gage

In 2013 deden Sarah & Julia als duo mee aan het Junior Songfestival met het nummer Live life. In de finale behaalden ze daarmee de derde plaats. Vervolgens brachten ze hun eigen singles uit. De uptempo song Celebrate We’re Young (2014) belandde op de eerste plaats in de Kids Top 20, evenals de opvolger Gold (2014).

Kids entertainment boeken of inhuren

In 2015 kwam de bioscoopfilm Jack Bestelt Een Broertje uit en Sarah & Julia werden gevraagd de titelsong te zingen: Ik Ben Ik, Jij Bent Jij. Vervolgens brachten de meiden de single Something Wonderful uit. Deze stond in de zomer van 2015 tien weken lang op nummer 1 in de Kids Top 20.

Sarah & Julia boek je simpel online

Tijdens hun shows zingen Sarah en Julia niet alleen eigen nummers, maar komen ook bekende nummers van o.a. Dua Lipa en Ariane Grande voorbij waarbij ze zichzelf begeleiden op gitaar. Een vrolijk en veelzijdig optreden dus!

zoek je andere Junior Songfestival artiesten?
Ralf Mackenbach
Mainstreet

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Sarah & Julia boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties