0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
O’G3NE (Ogene)

Biografie O’G3NE (Ogene)

voorheen bekend onder de artiestennaam Lisa, Amy en Shelley, is een Nederlandse meidengroep bestaande uit de drie zusjes Lisa, Amy en Shelley Vol.
Op 19 december 2014 wonnen zij het vijfde seizoen van The voice of Holland.
Eerder vertegenwoordigden ze Nederland op het Junior Eurovisiesongfestival 2007.

The Voice of Holland artiesten boeken

In 2014 deden de zusjes mee aan The voice of Holland als eerste drietal ooit in dit programma en debuteerden hier onder de nieuwe bandnaam O’G3NE.

O’G3NE (Ogene) boeken tegen scherpste gage

Ze gingen door naar de tweede ronde onder leiding van Marco Borsato.
Hun auditienummer, de Destiny’s Child versie van Emotion (origineel van Bee Gees), kwam een week na de auditie in de Tipparade maar kwam helaas niet in de top 40.

zanggroepen boeken

Na een super spannende finale maakten de dames het tijdens de slot-uitzending ook helemaal waar! Ze kregen de meeste stemmen van het miljoenenpubliek en wonnen daarmee TVOH 2014.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je O’G3NE (Ogene) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties