0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Michael Prins

Biografie Michael Prins

Michael woont in Haarlem en is geboren op 14 december 1985. Hij speelde vier jaar lang elke donderdagavond in het Rotterdamse café Hemingway.

Hij brak eind juli 2013 door toen hij het tweede seizoen van het televisieprogramma De beste singer-songwriter van Nederland won.
Hij versloeg in de finale een van de publiekslievelingen Maaike Ouboter.

Winnaar Beste Singer Songwriter van Nederland

Hij groeide gedurende het seizoen uit tot een van de favorieten en won op 29 juli uiteindelijk de finale in het Paard van Troje in Den Haag.
Prins volgde daarmee Douwe Bob op, die zich in 2012 de beste singer-songwriter mocht noemen.

Bekende zangers boeken of inhuren

in 2015 neemt Michael een bijzonder duet op met actrice en zangeres Carice van Houten. Het nummer heet ‘Fear Not’

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Michael Prins boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties