0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Maame Joses

Biografie Maame Joses

Haar passie is de liefde voor muziek en haar missie is muziek maken die je raakt.

Zelfgeschreven liedjes met een soul en gebracht met een warme stem, dat is de kracht van Maame Joses.
Met haar warme en krachtige stem heeft ze al menigeen versteld doen staan. De Arnhemse singer-songwriter Maame Joses wint met haar gevoelige muziek vele harten. Vanaf het moment dat het grote publiek voor het eerst van haar hoorde in The Voice of Holland is het snel gegaan.

the Voice of Holland

Inmiddels heeft ze haar liedjes vastgelegd op haar eerste cd, Grown man Cry. Op 19 juni aanstaande wordt het nieuwe album in Luxor Live officieel gepresenteerd.
Op mijn eerste cd staan levens- en liefdesliedjes.

Soul pop gospel

De stijl vind ik altijd lastig te omschrijven. Het is gospel, soul, pop, maar er staan ook funky en bluesy nummers op.” Die verscheidenheid aan invloeden heeft alles te maken met de plaatsen waar ze heeft gewoond, van Australië tot Londen. “Ieder liedje heeft een verhaal waaruit het is ontstaan. Dat is allemaal uit het leven gegrepen.” Maame zegt nadrukkelijk niet een bepaalde stijl na te willen streven, maar dat het een proces is van alles wat in haar opkomt. “Het zijn andere mensen die daar dan een etiket aan vastplakken. Mijn muziek verbindt mij met verschillende momenten in mijn leven die indruk op mij hebben gemaakt. De liedjes gaan niet per se over mij, maar kunnen ook gaan over wat iemand anders heeft meegemaakt en mijn interpretatie daarvan.”

Diverse mogelijkheden met Maame Joses

Je kunt Maame Joses boeken voor diverse settings
Akoestisch, huiskamerconcert
Solo
met band

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Maame Joses boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties