0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Luv Unlimited

Biografie Luv Unlimited

Luv Unlimited is een geweldige Luv’ revivalshow. Deze travestie act wij noemen zichzelf Female impersonators en zijn eigenlijk een playback act.
Maar inmiddels zingen ze met de bestaande liedjes mee.

Bekende artiesten boeken of inhuren

Na jaren met z’n drieen als ( Luv look a like ) door heel Nederland, Belgie en zelfs in Duitsland hebben getourd hebben gaan de 2 overgebleven dames Sabrina & Kylie verder. Terug van weg geweest met een GIRLPOWER MEDLEY!

Solo, duo of trio artiesten

Dit prachtige duo staat garant voor een geweldige avond! Een show van maar liefst 25 a 30 minuten met de leukste hits van toen. De dames (??) nemen u mee terug in de tijd en laten u meedansen op de bekendste hits van weleer.

Voordelig een Travestie / tribute act boeken

Baccara / Abba / Luv / The Dolly Dots / Doris D and the pins / Risque /Samantha Fox /Snap / Sabrina / Centerfold / Vengaboys / Gloria Estefan / Spice Girls / Pussycat Dolls / Patricia Paay, The Three Degrees…..

Luv Unlimited boeken voor scherpste gage

En zo zullen er nog vele bekende in hun GIRLPOWER Medley voorbij komen. Er zitten maar liefst +/- 18 liedjes verwerkt in een spectaculaire mix.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Luv Unlimited boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties