0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Little Breeze | trio

Biografie Little Breeze | trio

Little Breeze is een klein, relaxed en loungy akoestisch trio.
Warme vocalen worden op een bijzonder veelzijdige gitaar begeleid en de volle ondertonen van de contrabas maken het muzikale plaatje compleet.

akoestisch duo of trio boeken of inhuren

Liedjes uit de afgelopen 100 jaar worden in eigen versie gespeeld – of zoals ze geschreven wanneer de muziek hierom vraagt. Door de eigen sound van de band wordt dit uiteenlopende repertoire weer samengebracht als een geheel en is van generatie, of verschil in genre niets te merken.

rustige achtergrondmuziek

De visie is muziek te brengen die kan dienen als achtergrond maar tegelijkertijd zeker gehoord mag worden. En daarom is dit trio zo geschikt voor bv (bedrijfs) borrels, diners, (nieuw jaars) recepties, bruiloften, restaurants of terrassen

Little Breeze | trio boeken voor scherpste gage

Denk bij het repertoire aan Eva Cassidy ,The Beatles, Dolly Parton, George Micheal, Micheal Jackson, Norah Jones maar bijvoorbeeld ook The White Stripes, Sam Smith of zelf een uitstapje naar Britney Spears.

kerstmuziek boeken of inhuren

Uiteraard bestaat tijdens de decembermaand het repertoire uit prachtige kerstliedjes.

Daarnaast wordt het door velen als zeer prettig ervaren dat door ons volume en kleine manier van spelen men elkaar nog kan verstaan tijdens het praten maar ook erg goed naar ons kan luisteren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Little Breeze | trio boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties