0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Duo Little Breeze

Biografie Duo Little Breeze

Little Breeze is een klein, relaxed en loungy akoestisch duo.  Warme vocalen worden op een bijzonder veelzijdige gitaar begeleid en de volle ondertonen van de contrabas maken het muzikale plaatje compleet.

akoestisch duo boeken of inhuren

Liedjes uit de afgelopen 100 jaar worden in eigen versie gespeeld – of zoals ze geschreven wanneer de muziek hierom vraagt. Door de eigen sound van de band wordt dit uiteenlopende repertoire weer samengebracht als een geheel en is van generatie, of verschil in genre niets te merken.

Boek een akoestisch duo

Breeze Live Music speelt herkenbare en verrassende hits in eigen stijl. Een mix van mooie ballads, swing, gipsy, country, reggae, jazz, soul, blues en/of easy listening uitgevoerd in modern swing of retro pop. Met het uitgebreide repertoire en de verschillende muziekstijlen is er voor iedereen, van jong tot oud, en voor elk event een passend muzikaal aanbod.

Livemuziek boeken of inhuren

​Maak een muzikale reis door de tijd met muziek van toen en nu. Met hits van The Beatles, Abba, Johnny Cash, Nancy Sinatra, Elvis Presley en zelfs Backstreet boys, Nirvana, Britney Spears, Adele, Ed Sheeran, Lady Gage en Duo Lipa zal in verrassende versies gebracht worden.

Boek een band voor bruiloft

De visie is muziek te brengen die kan dienen als achtergrond maar tegelijkertijd zeker gehoord mag worden. En daarom is dit duo zo geschikt voor bv (bedrijfs) borrels, diners, (nieuw jaars) recepties, bruiloften, restaurants of terrassen

Little Breeze boeken voor scherpste gage

Uiteraard bestaat tijdens de decembermaand het repertoire uit prachtige kerstliedjes. Daarnaast wordt het door velen als zeer prettig ervaren dat door ons volume en kleine manier van spelen men elkaar nog kan verstaan tijdens het praten maar ook erg goed naar ons kan luisteren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo Little Breeze boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie