0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Laura Lynn

Biografie Laura Lynn

Laura Lynn is de koningin van de Vlaamse schlager. Met de paplepel krijgt Laura Lynn de liefde voor Nederlandstalige meezingers mee. Het duurt even ze gescout wordt en aan platenfirma ARS wordt voorgesteld en daarmee Lynn in één klap haar eigen klassieker aan het schlagerrepertoire toevoegt.

Je hebt me duizendmaal belogen

Je hebt me duizendmaal belogen is een instant-mega-super-knal-hit en tekent zowat de finale erkenning van de Vlaamse schlager als volwaardig genre.
Het nummer – goed voor 115.000 verkochte singles – kampeert wekenlang bovenaan de hitlijsten, blijft maandenlang nazinderen en is na al die jaren nog steeds haar handelsmerk.

Nederlandstalig

Laura Lynn : “Ik zing bijzonder graag Nederlandstalige muziek. Ik vind het soms jammer dat liedjes in onze eigen taal zo weinig aan bod komen op de radio. Ik merk tijdens mijn optredens dat mensen bijzonder goed reageren wanneer je in je moedertaal zingt. In Nederland bijvoorbeeld zie je dat Frans Bauer, Gordon en nog anderen moeiteloos mensen eindeloos kunnen entertainen en amuseren tijdens hun optredens. Schitterend gewoon !

Laura Lynn boek je tegen de scherpste prijs

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl:

Andre Hazes jr.
Corry Konings
Grad Damen
Marianne Weber

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Laura Lynn boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties