0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duo Knotsgek

Biografie Duo Knotsgek

Duo Knotsgek is een feest duo. Fabian Somers en Gerbrand Cools met een eigen repertoire vol met een flinke dosis sfeer en gezelligheid. Beiden hadden al de nodige ervaring als solo artiesten en gingen in 2010 samenwerken  en dit werd een groot succes!

Feestartiesten boeken of inhuren

Door de samenwerking besloten ze hun duo“Knotsgek” te noemen. In 2012 verschenen single “Sluit Maar Bij Ons Aan”  werd dan ook een bescheiden hitje gescoord.  Ze kregen steeds meer boekingen en optredens… ze werden nog net niet Knotsgek! Knotsgek is al vaak gevraagd op diverse podia, cafés, feesttenten, oktoberfeesten en après-ski party’s. Genoeg redenen om bij burolivemuziek.nl te boeken!

Knotsgek duo boeken voor scherp gage

In de zomer van 2014 verraste Duo Knotsgek met de single “Zij Is Te Mooi” en de bijbehorende videoclip, waarmee het duo de nummer 1 positie wist te veroveren in de Feest Top 20.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo Knotsgek boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties