0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Just a Little Bit More / Esther & Anita

Biografie Just a Little Bit More / Esther & Anita

Het duo Just a Little Bit More bestaat uit Esther Oosterbeek en Anita Heilker en zij gaan samen als duo verder waarna de Dolly Dots als groep stoppen met optreden.

Bekende zangeressen boeken of inhuren

De Dolly Dots was in de jaren 1979 tot 1989 één van Neerlands populairste meidengroepen met hits als Radio, Hela-di-ladi-lo, Do Wah Diddy Diddy en hun grootste hit Love Me Just A Little Bit More

Bands en artiesten voor scherpste gage

Deze laatste is nu de naamgever van dit prachtige duo die met een fantastisch buhneprogramma komen waarvan de broer van Berget Lewis, Dillon Lewis, de arrangementen maakte.

80’s en 90’s artiesten en bands

Esther Oosterbeek en Anita Heilker brengen samen natuurlijk de grootste Dolly Dots hits, maar ook populaire 80’s en 90’s Disco Dance klassiekers in een modern jasje gegoten.

livemuziek voor bruiloft of (personeels)feest

Een dikke vette knipoog naar de muziek uit de 80’s maar bovenal lekker modern, herkenbaar en heerlijk swingend.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Just a Little Bit More / Esther & Anita boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties