0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Joost Zoeteman

Biografie Joost Zoeteman

Gitarist Joost Zoeteman staat bekend als een gitaartopper met specialiteit: swing. Hij speelde verschillende tournees met de legendarische zigeunergitarist Tchavolo Schmitt en de muzikale familie Rosenberg.

jazz gitarist boeken

Hij opende hij het North Sea Jazz Festival en deelde het podium onder andere met de internationaal gelouterde musici Nilson Matta en Roni Ben Hur (USA).
Inmiddels weten hedendaagse jazzmusici vanuit de hele wereld hem te vinden.

bekende gitarist

Joost Zoeteman is in diverse settings te boeken. Samen met bassist Nick McGuire vormt hij een perfect jazz duo en samen met jazz pianist Hans Kwakkernaat en Bassist Bas Rietmeijer vormt hij een swingend en virtuoos jazz trio.

jazz muzikant boeken voor scherpe prijs

De muziek is perfect voor kleine settings zoals een huiskamerconcert, receptie of bruiloft. Maar indien je het duo of trio boekt kunnen ze nagenoeg alle locaties bespelen. Een klein geluidssetje ter versterking behoort tot de opties.

breed inzetbaar

gipsyswing, jazz, samba, dansbare swing tot latin jazz.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Joost Zoeteman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties