0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
JohnD

Biografie JohnD

Jan Storteboom speelt al jaren countrymuziek onder de naam JohnD. Jan is een multi talent en bespeelt o.a. gitaar, keyboard, sax en mondharmonica. Daarnaast kan hij zowel 1e als 2e en 3e stem zingen.

Countrymuziek boeken bij Burolivemuziek.nl

Het zeer grote repertoire bestaat o.a. uit songs van John Denver, Doobie Brothers, Alan Jackson, The Eagles en Jim Reeves. Allemaal lekkere country muziek om naar te luisteren en om op te dansen

countryzanger boeken voor scherpste gage

Country, Country Rock en Bluegrass. Jan speelt het. En doordat hij een compacte geluidsset in eigen beheer heeft, is hij multi inzetbaar. Tuinfeest, feestzaal tot woonkamer.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je JohnD boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties