0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Joey Hartkamp

Biografie Joey Hartkamp

Joey Hartkamp, de zoon van Nederlands bekendste liedjesschrijver Emile Hartkamp, is de zanger uit Arnhem die door velen de bijnaam “de rijzende ster” kreeg opgeplakt en niet voor niets want hij is in sneltreinvaart bezig om met zijn energieke en spetterende optredens heel Nederland te veroveren.

Nederlandse zangers

Inmiddels is de zanger niet meer van het podium weg te denken en treed hij op door heel het land. Ook op tal van grote evenementen waaronder Mega Piraten Festijn, DutchValley en Muziekfeest op het plein van de TROS  heeft hij inmiddels dikwijls bewezen een rasechte artiest te zijn.

artiesten boeken bij Burolivemuziek.nl

Zijn carrière startte officieel in maart 2013 toen hij meedeed aan het programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ van SBS6.
Het zorgde ervoor dat Joey onder andere werd uitgenodigd door Shownieuws en om live te zingen bij ‘De Wereld Draait Door’.

Bekende Nederlandstalige zanger boeken

Vanaf begin 2017 wordt Joey gevolgd door Omroep Gelderland voor de reallife soap “De Hartkampjes”.

Herkenbaar repertoire

Naast zijn eigen repertoire met o.a. de hits ‘Ik Wil Je’, ‘Hoor Je M’n Hart’ en ‘Dans Met Me Mee’ zingt de zanger ook bekende hits van o.a. Marco Borsato, Andre Hazes, Rene Froger, Wolter Kroes en vele andere! Gezelligheid en feest staan centraal tijdens zijn optredens.

Een ding is zeker. Met deze rasechte zanger én entertainer is het gegarandeerd feest!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Joey Hartkamp boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties