0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
IrisQueen

Biografie IrisQueen

Iris Schoutsen uit Purmerend wil beroemd worden en wil daar héél ver voor gaan. Ze timmert nu flink aan de weg als rapster, zangeres maar wij noemen het liever personality. Ze heet IrisQueen.

Rappers en urban artiesten boeken

“Ik ben rapster/zangeres en vind het heel leuk om mensen te vermaken en te entertainen! Als mensen om mij moeten lachen vind ik dat ook leuk. Dat maakt mijn dag en jou dag weer goed. Wel ben ik ook erg serieus in mijn vak en denk ik hier echt wat mee te bereiken. Ik wil op het Podium van Nederland staan uiteindelijk”.

Boek een zangeres

Iris ken je van haar nummers “je bent een kech” en ging viraal op Dumpert en VKMag. Ook de radio djs waren geinteresseerd geraakt in Iris en zo kwam ze in programma’s op FunX, Radio Jungle Time ( bij Bjorn Franken) en Radio RN7 air.

Livemuziek boeken

Daarna schreef ze “Het Tietenlied”. Met deze titel wilde ze opvallen en dat is gelukt. “Mensen moeten mij zien, zoveel mogelijk het liefst. All Eyes On Me ! Zeg ik altijd. Dus met Het Tietenlied ben ik zeker opgevallen. Dat zeker, vooral bij de mannen nadrukkelijk. Ook om dit nummer en ook videoclip word veel gelachen en over gesproken”.

IrisQueen boeken voor scherpste gage

Met haar nummers probeert Iris op te vallen en dat doet ze…

Jajaja het gaat nu lekker
alles kan en alles mag
IrisQueen is in je bar
en ik maak iedereen van slag

Ik word heel graag artiest
dat is waarvoor ik kies
Ik ben gewoon de BOM
van het lachen lig je krom

IrisQueen wil je ziennnnn !!!!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je IrisQueen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties