0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Frank in Person + Sax (Nice ‘N’ Easy)

Biografie Frank In Person

Frank In Person heeft een nieuw avondvullend programma Nice ‘N’ Easy met saxofonist Arie Kuit. De successen van Frank Sinatra worden hierin gecombineerd met live zang en saxofoon, in een zeer charmante geluids- en lichtopstelling. Ook uitermate geschikt voor recepties en diners!

Frank In Person werkt in dit programma samen met Arie Kuit: bandleider, arrangeur en saxofonist van The Skyline Orchestra. Arie was genomineerd voor The Pall Mall Jazz Award en was 5 jaar de lead-alt saxofonist bij The Glenn Miller Orchestra. Hij begeleidde artiesten als Rita Coolidge, Laura Fygi en Marco Borsato.

Frank in Person is DE Nederlandse sensatie!

Zijn warme stemgeluid èn perfecte timing zijn ongeëvenaard! Frank (ja, hij heet ècht Frank!) brengt een indrukwekkend eerbetoon aan Frank Sinatra, inclusief  ”the looks and the moves”. Als u Frank hoort en ziet zingen, zult u ervan overtuigd zijn dat Ol’ Blue Eyes herrezen is…

The Style…, The Voice…, he’s BACK!

Portfolio

Huwelijksfeesten waar F.I.P. werd gevraagd op te treden zijn o.a. die van;
Armin van Buuren, Reinout Oerlemans, Lex Harding, Jaap van Zweden.
Ook was hij te horen in televisie- en radio-jingles van o.a. ;
TNT, Douwe Egberts, Ruud de wild, Edwin Evers, Frank Dane

The Voice

F.I.P. groeide op in ‘n artistieke familie en werkte later als DJ/producer en fotograaf. Iets creatiefs doen in z’n verdere professionele leven lag dus voor de hand. F.I.P. (1966) had nooit gedacht om ‘n zangcarrière te starten, alhoewel hij wist dat ie kon zingen.

Wereldwijd

F.I.P. treedt inmiddels op allerlei soorten feesten en gelegenheden op. Samen met z’n combo and bigband The Skyline Orchestra, brengt “Young Blue Eyes” ‘n bijzonder treffende en respectvolle hommage aan Ol’ Blue Eyes… Inmiddels ontdekte België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Curaçao, Bali, ThailandJapan en recentelijk China hem ook. F.I.P. is helemaal klaar voor de rest van de wereld…

“Is hij aan het playbacken?”

is een veelgehoorde vraag tijdens en na optredens. Logisch, als je ziet met welk een relaxed gemak hij de hits van The Voice laat herleven… Cliff Stark, voormalig trombonist van Sinatra in Las Vegas, zei onlangs over F.I.P.: “ This Dutch singer is amazing ! That’s as close as anyone else I’ve heard !”

ENTERTAINMENT IS TERUG MET Frank In Person…, relaxed en zelfverzekerd! Ervaar de briljante Frank Sinatra belevenis met Frank In Person…En geen playback!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Frank in Person + Sax (Nice ‘N’ Easy) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties