0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
EssieSound

Biografie EssieSound

Muziek zit in Essie’s bloed. Vanaf haar 8ste al gek was op zingen, dansen én entertainen, ook kon ze uren naar muziek luisteren. Anita Meyer was toen mijn grote voorbeeld, en ‘Why tell me why’ schalde regelmatig door mijn ouderlijk huis, vanuit de keel van Anita of die van mij. Als ze mij vroegen wat ik later wilde worden, dan wist ik het wel: een beroemde zangeres!

Solo

Vanaf 2007 brak EssieSound door maar nog niet onder de naam van EssieSound ze begon enkele jaren als leadzangeres in de coverband Soundcheck. Door haar verhuizing naar Zuidwest-Friesland kwam hier een einde aan en ben is ze begonnen met haar solotoer als; EssieSound.

EssieSound

EssieSound zorgt voor swingende Classic Top-100 Hits. Werkt nu ook samen met DJ’s 4 Party… je kunt nu nog maar 1 ding zeggen of 3…féésten..féésten…féésten! Wat hoort u het liefst op uw evenement? Een Hollandse hit of een rock nummer? EssieSound verzorgt het allemaal voor je! Ook mogelijk in combinatie met haar DJ.

EssieSound verzorgt muziek en entertainment op al uw:

•    bedrijfs- en personeelsfeesten
•    familiefeesten zoals bruiloften, jubilea en verjaardagen
•    dorps- en buurtfeesten
•    schoolfeesten
•    festivals
•    sportevenementen…..
•    en ál uw andere feesten en partijen!

Ook is zij gastvrouw en lady speakster op evenementen kent u EssieSound nu te boeken bij burolivemuziek.nl

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je EssieSound boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties