0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Eddy & The Ethiopians

Eddy & the Ethiopians

Eddy & the Ethiopians is een collectief uit Eindhoven met muzikanten uit Frankrijk, België, Suriname, Ethiopië en Nederland. Onder bezielende leiding van Edward Capel speelt de band een schroeiende combinatie van 70’s afrobeat, jazz en opzwepende funk.

Bestaande uit

Een vette rockjazzgitarist, vurige fluitiste, Surinaamse percussionist, venijnige toetsenist en uit Gent de Belgische trompettist en ambasadeur van de vrije improvisatie muziek die samen met de meest groovende drum & bassbrothers van EHV een heerlijke meltingpot brouwen van Ethiopische & West-Afrikaanse muziek, funk & hiphopgrooves en freejazzimprovisaties die je het vuur uit je sloffen doen dansen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Eddy & The Ethiopians boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties