0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duo ‘Some Little Music’

Biografie Duo ‘Some Little Music’

Dit geweldige duo bestaat uit een zangeres met een schitterende stem die wordt begeleid door een gitarist met perfecte timing. Samen brengen zij muziek over op hun eigen, originele en bijzondere manier. Bekende of minder bekende liedjes, zij hebben alles in petto voor uw gelegenheid.

jazz en soul

De zangeres en gitarist zorgen met hun smaakvolle achtergrondmuziek voor een feestelijke, doch intieme sfeer op diverse gelegenheden. Zij leerden elkaar kennen op het Conservatorium, waar zij beiden inmiddels zijn afgestudeerd. Met hun mix van jazz, soul, pop en funk spelen zij muziek die de ruimte geeft voor gesprekken, maar ook uitnodigt tot een dansje. Uiteraard kunnen zij desgewenst meer op de voorgrond treden, en spelen zij in overleg uw verzoeknummers. Dit duo is inzetbaar zowel als achtergrondmuziek, als op de voorgrond. Hierdoor is de band geschikt om te boeken voor een receptie, feest, borrel, bruiloft of bedrijfsevenement.

pop en funk

Wilt u een muziekbandje boeken die breed inzetbaar is voor uw receptie, feest, diner of borrel? Dan valt dit duo zeker goed in de smaak. Ze zijn te boeken voor zowel achtergrondmuziek als op de voorgrond! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo ‘Some Little Music’ boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties