0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duo Double

Biografie Duo Double

Duo Double zijn zangeres Clementine en zanger Bernard en komen uit de achterhoek. Al ruim 11 jaar samen en al op vele kermissen, bruiloften en bedrijfsfeesten zeer succesvolle optredens gegeven.

solo, duo en trio artiesten boeken of inhuren

Clementine is naast fulltime zangeres ook al jarenlang muziekdocent en gaat in die hoedanigheid veel met kinderen om. Dit komt dan goed van pas bij optredens waar ook kinderen aanwezig zijn.

band voor bruiloft en feest

Het duo heeft een zeer breed repertoire. Van Rock tot pop, Nederlandse kraker, old time favorite knaller en meezingers. Van achtergrond tot lekker knallend. Alles is mogelijk.

Duo Double boek je voor scherpste gage

De setting is door toevoeging van extra muzikanten volledig aan te passen aan de wensen. Voeg bv een gitarist of saxofonist toe voor een swingend trio of voeg daarnaast nog een extra zanger toe voor een spetterende band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo Double boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties