0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Diva’s of Dance

biografie Diva’s of Dance

De Diva’s of Dance zijn Anita Doth (2 Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des’Ray (2 Brothers)  en domineerden om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen- en buitenland. Met alleen in Nederland gezamenlijk al meer dan 45 hits waarvan maar liefst 29 Top 10 noteringen.

De internationale hit-successen als: “No Limits”, “Dreams” en natuurlijk “Sex On The Beach” liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren vers in het geheugen.

Internationale hitsuccessen

Zeer regelmatig kwamen zij elkaar tegen, in kleedkamers, bij optredens voor radio & tv. Maar nog nooit stonden zij samen op één podium in één show.
Daar is nu verandering in gekomen.
In een waanzinnige show van louter hits zwepen ze het publiek op 90’s en 00’s partys tot grote hoogte op.

Sensantionele act met 2 waanzinnige zangeressen

Een swingende hitmix van 30 minuten die je beslist gezien moet hebben. Probeer maar eens stil te staan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Diva’s of Dance boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties