0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Brahim Fouradi

Biografie Brahim Fouradi

De Marokkaanse Brahim Fouradi geboren in 1985, groeiden op in Amsterdam.

Rapper boeken of inhuren

Fouradi beleeft grote successen bij FunX als rapper, maar zoals je misschien al weet heeft hij zijn carrière naar een hoger level getild.Samen met de Nederlandse zangeres Fabiënne Bergmans maakte hij de titelsong van de film Spijt!. Het nummer heet Hou me vast.

Boek een urban artiest

Dat Brahim Fouradi onderdeel uitmaakt van Simon Cowell’s muziekteam, betekent dat hij de hele wereld overvliegt voor XFactor om artiesten en acts te begeleiden.

Brahim Fouradi boeken voor scherpste gage

In Nederland verantwoordelijk voor het grote succes van Monsif, Aliyah en B-Brave, maar timmert ook internationaal hard aan de weg als een steunpilaar voor artiesten: “Ik zorg ervoor dat een artiest het naar zijn zin heeft en zichzelf kan blijven,” vertelde hij presentator Humberto Tan.

Zijn grote droom is om na al zijn successen in Nederland, ook een succesvolle internationale act te lanceren.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Brahim Fouradi boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties