0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bouke

Biografie Bouke

Bouke is geboren in Emmen (Drenthe). Hij zong op jonge leeftijd thuis al mee met de liedjes die zijn vader speelde op de accordeon.
Zijn grote idolen waren Jackie Wilson, Elvis Presley en Tom Jones.

zanger boeken

Bouke moet worden ingeschaald bij de beste vocalisten van ons land. Zijn laatste Engelstalige single “For Always” is een prachtige ballad, de ultieme wedding love song.

Elvis Presley imitator

Met zijn geweldige stem won hij moeiteloos de televisieshow “Waar is Elvis” in 2009,  wat hem in kontakt bracht met de officiële fanclub van Elvis Presley, “Elvismatters”.

Hoogtepunt van zijn Amerikaanse trips, was ongetwijfeld de live show op 16 augustus 2012 op Graceland, uitgerekend op de dag waarop Elvis 35 jaar overleden was.Duizenden enthousiaste fans bedankten hem met een minutenlange staande ovatie.

Nederlandse zanger tegen scherpste gage

In eigen land treedt Bouke regelmatig op met zijn begeleidingsgroep “The ElvisMatters Band”, al dan niet aangevuld met groot orkest of met originele Elvis muzikanten.

Finale ‘winner takes it all’

In december 2014 wint Bouke de finale van het muziekprogramma The Winner Takes It All en mag zich daarmee de beste sound-alike van Nederland noemen.
Zijn vertolking van Elvis viel het meeste in de smaak bij het publiek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bouke boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties