0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Boer op Toer

Biografie Boer op Toer

Na vele avonturen bij diverse (al dan niet commerciële) radiostations, heeft hij alweer een aantal jaren een vaste stek bij Radio Continu, het  radiostation van Noord Oost Nederland. Met zijn best beluisterde programma zet hij de boel bijna letterlijk op de kop.

Radioprogramma

In zijn radio programma schuwt hij het eveneens niet om ‘die andere plaatjes’ te draaien. Als de verpersoonlijking van de boerenrock is hij degene die als geen ander alle muziek kent die zo herkenbaar is aan de boerenrock. Normaal en Jovink maar zeker ook al die andere bands en acts, hij kent alle hits (en al die andere plaatjes die geen hit zijn geworden) en draait ze dan ook.

Boer op Toer boeken voor scherpste gage

Is nog steeds groot muziekfreak en spreid dit dan ook graag tentoon. Al dan niet te boeken als boer op toer (incl. de waanzinnige eyecatcher; een trekker als DJ Booth) of als solo dj in cafe/discotheek of achter het dj meubel van de Radio Continu Drive Inn Show.

Festival, feesttent, evenement, niets is hem te gek. In voor- of na programma, pauze of in combinatie met een band/act, hij maakt er een boeren feest van en omdat hij er toch al is wil hij best wel gratis de hoofdact aankondigen. Mits hij natuurlijk zelf de hoofdact niet is…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Boer op Toer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties