0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Boer op Toer

Biografie Boer op Toer

Na vele avonturen bij diverse (al dan niet commerciële) radiostations, heeft hij alweer een aantal jaren een vaste stek bij Radio Continu, het  radiostation van Noord Oost Nederland. Met zijn best beluisterde programma zet hij de boel bijna letterlijk op de kop.

Radioprogramma

In zijn radio programma schuwt hij het eveneens niet om ‘die andere plaatjes’ te draaien. Als de verpersoonlijking van de boerenrock is hij degene die als geen ander alle muziek kent die zo herkenbaar is aan de boerenrock. Normaal en Jovink maar zeker ook al die andere bands en acts, hij kent alle hits (en al die andere plaatjes die geen hit zijn geworden) en draait ze dan ook.

Boer op Toer boeken voor scherpste gage

Is nog steeds groot muziekfreak en spreid dit dan ook graag tentoon. Al dan niet te boeken als boer op toer (incl. de waanzinnige eyecatcher; een trekker als DJ Booth) of als solo dj in cafe/discotheek of achter het dj meubel van de Radio Continu Drive Inn Show.

Festival, feesttent, evenement, niets is hem te gek. In voor- of na programma, pauze of in combinatie met een band/act, hij maakt er een boeren feest van en omdat hij er toch al is wil hij best wel gratis de hoofdact aankondigen. Mits hij natuurlijk zelf de hoofdact niet is…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Boer op Toer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie