0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bart & Alex

Biografie Bart & Alex

Bart en Alex zijn al hun hele leven met elkaar bevriend en staan nu hun mannetje op ieder feest/café/evenement met hun gitaar, trommel, enthousiasme en een tomeloze energie.

Duo boeken of inhuren

Ze delen al hun hele leven de passie van muziek en dat zorgt ervoor dat ze samen eens op het podium stonden en dat proefde meteen naar meer.

Bart & Alex boeken voor scherpste gage

Bart zingt en speelt gitaar en Alex slaat op zo’n beetje alles wat ritmisch is; van cajón, tamborijn, koebel tot bekken.
Samen bewijzen ze dat je met een minimale bezetting een maximaal feest kunt maken.

allround repertoire

Het repertoire is uitgebreid en verrassend, slingert van Beatles naar Brabant, van LMFAO naar Country Roads. Door de schijnbare eenvoud en het kampvuurgevoel smelt het publiek steeds meer samen en gaat ook steeds harder zingen, het liefst nog harder dan Bart en Alex.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bart & Alex boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties