0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
ANNO NU!

Biografie ANNO NU!

Een allround entertainer met een extreme passie voor muziek, met zijn nummers die vanuit de jaren ’60 helemaal door lopen tot de hits van nu!

Repertoire

Anno heeft een geweldige stem en kan enorm goed gitaar spelen, hij is ongelooflijk veelzijdig met een repertoire vol met nummers van o.a. : Elvis, Nick & Simon, André Hazes en James Brown.
Alle nummer worden op een geheel eigen creatieve manier gespeeld.

Overal inzetbaar

Op elke feestgelegenheid is deze troubadour met de gitaar inzetbaar, of het nou een lekker avondje in de kroeg is of als achtergrond muziek op een bruiloft of receptie, je kunt het zo gek niet bedenken, Anno weet er wel raad mee.
Dus als u op zoek bent naar een Allround gitaarspelende zanger, boek dan Anno.. nu!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je ANNO NU! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties