0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
de 3 Baritons

Biografie de 3 Baritons

De drie baritons zijn in de jaren negentig van de 20e eeuw bij elkaar gebracht door Ivo Niehe als persiflage op De Drie Tenoren.

Het succes van 3Baritons begon als een eenmalig optreden tijdens een TV-gala van Ivo Niehe. Dit werd zo’n ongehoord succes dat de telefoons niet meer stil stonden met als gevolg: een uitverkocht Carré, een tot de nok gevuld Amsterdams Concertgebouw, talloze TV-registraties en miljoenen aan de buis gekluisterde fans.

Bekend trio boeken of inhuren

Dit alles bovendien resulterend in een megaverkoop van hun eerste CD.
Maar de agenda’s van de heren Smid, Poort en Bakker waren destijds al dermate volgeboekt dat er van een lange samenwerking geen sprake kon zijn.

Zangers of zangeressen boek je simpel online

Na een lange pauze van 12 jaar traden ze in 2008 op in Theater Carré en eind 2008 trokken ze met het dertigkoppig L’Orchestra Particolare onder leiding van Maurice Luttikhuis langs Nederlandse theaters en een vervolg van deze tournee liep in 2009 en 2010.

De 3 Baritons boeken tegen scherpste gage?

Met veel plezier en respect voor elkaars vakmanschap presenteren 3Baritons stijlvolle, klassieke – maar ook vaak feestelijke – melodieën waarvoor het publiek maar wat graag voor applaudisseert.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je de 3 Baritons boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties