0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Boommuziek
Boommuziek

Boommuziek, we kunnen het dan niet waarnemen met het blote oor, maar bomen en planten maken muziek.

Eefke Peeters - 19 oktober 2021
Gehoorschade bij kinderen
Gehoorschade bij kinderen
Gehoorschade bij kinderen. Kleine kindjes in de zaal…tussen de herrie en vlakbij de knallende boxen voorzien van een hoop lawaai en hard volume. Herkenbaar?
Melissa van Belleghem - 19 oktober 2021
Welke openingsdans past bij ons?
Welke openingsdans past bij ons?

Je hebt livemuziek voor de feestavond. En bij deze feestavond hoort ook een openingsdans, want dat staat op jullie wensenlijstje. Maar dan…? Welk nummer voor deze openingsdans??? HELP!

Melissa van Belleghem - 14 oktober 2021
Bruiloftmuziek TOP10
Bruiloftmuziek TOP10

Bruiloftmuziek, en welke muziek tijdens onze trouwceremonie? Een vraag waar veel aanstaande bruidsparen niet zo 123 antwoord op hebben. Want bruiloftmuziek uitkiezen kan ook best lastig zijn. Wil je iets speciaals tijdens jullie ceremonie? Jullie eigen liedje? Of maakt het allemaal niet uit?

Melissa van Belleghem - 9 oktober 2021
Heavy Hoempa
Heavy Hoempa

Het klinkt alsof we zelf een muziekstroom hebben bedacht, maar nee. Heavy Hoempa is de naam van de 8 mannen die werkelijk hardrock-bottom gaan om hun helden te eren.

Eefke Peeters - 20 september 2021
Het eerste optreden
Het eerste optreden

Het is september, en de eerste kermis staat voor de deur waar ik mag optreden met mijn band Phoenix. Anderhalf jaar is het podium verboden geweest om te betreden. Maar nu mag het weer.

Melissa van Belleghem - 12 september 2021
Een trouwceremonie en livemuziek
Een trouwceremonie en livemuziek

Het is zondag. De auto is ingepakt en ik sla de deur van achter het stuur dicht en start de auto. De navigatie stel ik in. Bestemming: Heemskerk. Vandaag mag ik zingen tijdens een trouwceremonie. Vandaag is het tijd voor bruiloftmuziek.

Melissa van Belleghem - 9 september 2021
Het is Karrewiets!
Het is Karrewiets!

Is het een trein? Is het een vliegtuig? Nee, het is Karrewiets!
Je moet even in je ogen wrijven wanneer je Karrewiets voorbij ziet rijden. Het is misschien een gek gezicht, maar wel een prachtig gehoor!

Eefke Peeters - 4 augustus 2021
Muziek is helend
Muziek is helend

Het kan je helpen om over een relatie heen te komen, helpen bij rouw, helpen om je strijdvaardig te voelen. Helpen om je op te peppen, helpen om je te ontspannen en helpen om je in de juiste stemming te laten komen. Wat dat ook mag zijn op dat moment …

Eefke Peeters - 1 augustus 2021
1 2 3 4

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?