0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
2022 Wordt het jaar van de livemuziek!
2022 Wordt het jaar van de livemuziek!

2022 wordt het jaar van de livemuziek! Het nieuwe jaar is aangebroken en inmiddels alweer bijna een week oud. Ik ben zelf nog stiekem aan het genieten van een enorm luie kerstvakantie, want ik vond dat ik die wel verdiend had.

Melissa van Belleghem - 6 januari 2022
Altijd hetzelfde liedje
Altijd hetzelfde liedje

Altijd hetzelfde liedje. Dezer dagen hoor je op verschillende zenders een top 1000, 2000 of zelfs 4000 van de beste nummers ooit gemaakt. Leuk om te luisteren. Omdat ik dikwijls nummers hoor waarvan ik denk; oh inderdaad deze is prachtig! Toch zitten er ook geregeld nummers tussen die ik nog niet in een top miljoen zou zetten.

Eefke Peeters - 29 december 2021
Muziek tijdens de kerstdagen
Muziek tijdens de kerstdagen

Muziek tijdens de kerstdagen, ik hou ervan! Zo leuk dat ik er al op tijd mee begin. Vanaf oktober staat Skyradio staan als warming up naar kerst. In volle borst meezingen met Chris Rea en zijn ‘Driving home for Christmas’. HEER-LIJK!

Melissa van Belleghem - 23 december 2021
Queen leeft!
Queen leeft!

Queen leeft! Maar toch was het op 24 november jl. precies 30 jaar geleden dat Queen held en frontman Freddie Mercury overleed. Toch wel iets om bij stil te staan. Op de radiostations was dat ook duidelijk merkbaar. Tal van Queen nummers werden gedraaid deze dag. Dertig jaar geleden alweer, waar blijft de tijd.

Melissa van Belleghem - 11 december 2021
Nineties en zeroes muziek
Nineties en zeroes muziek

Nog even en dan is 2021 voorbij. Dan liggen de jaren ’10 en ’20 weer een stapje verder achter ons. Wat een gek idee is dat toch. Waar voorheen de jaren ’70 en ’80 razend populair waren, is er nu ook een grote vraag naar ’90 en ‘00’s artiesten.

Eefke Peeters - 3 december 2021
Motown muziek maakt je blij!
Motown muziek maakt je blij!

We hebben het over Motown muziek. Lekker man. Ik zou haast zeggen: lekker dansen! Maar dat mag natuurlijk niet, en dat is wel een probleem. Want met die soul en disco sound kún je gewoon niet stilzitten!

Melissa van Belleghem - 1 december 2021
Country muziek is leuk!
Country muziek is leuk!

Country muziek is leuk! Het wekkertje was er weer vroeg bij vandaag! Rise and shine en vroeg in de veren. Pot thee erbij, wie doet je wat!

Melissa van Belleghem - 25 november 2021
Diners en livemuziek!
Diners en livemuziek!

Diners en livemuziek! Elk nadeel heeft zo zijn voordeel, en zo ook dus in deze turbulente tijden waarvan we de naam weten maar dat ellendige woord niet meer kunnen horen. Dus saai de winter in? Dacht het niet!

Melissa van Belleghem - 15 november 2021
Muziek versterkt je geheugen
Muziek versterkt je geheugen

Ik geloof bijna niet dat ik dit hier openlijk toegeef in dit blog, maar sinds ik veertig ben geweest gaat mijn geheugen langzaam achteruit. Oké, als ik dan toch eerlijk ben; het holt achteruit! Maar…muziek versterkt je geheugen. Wist je dat?

Eefke Peeters - 9 november 2021
1 2 3 5

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?