0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duo Uniek

Biografie Duo Uniek

Het Duo Uniek zijn Henri en William. Een Uniek duo dat al ruim 25 jaar in de band circuit zit. Allebei stonden ze aan de wieg van menig coverband en hebben in 2010 besloten om als duo verder te gaan. En niet geheel zonder succes.

duo of trio boeken bij Burolivemuziek.nl

Dit duo kan door hun moderne apparatuur en hun zeer grote allround repertoire op iedere gelegenheid een passend feest maken. Of het nu een bruiloft, huwelijksjubileum, bedrijfsfeest, carnaval, receptie of braderie is.

Band boek je simpel online

Hun repertoire bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod aan nummers. Van Jan Smit en Rene Schuurmans tot jaren 80 discoknallers en van de grootste gezellige hits van nu tot klassiekers.

Stemmingsorkest boeken of inhuren

Een repertoire wat overigens iedere maand ge-update word en daardoor iedere keer weer nóg allround word.

Duo of trio boeken

Het is dan wel een duo maar door de instrumenten lijkt het een complete band. Een veelzijdige band wel te verstaan. Die door hun enthousiasme en ervaring ieder publiek goed aanvoelt.

Duo Uniek boeken voor scherpste gage

Een volwaardig stemmingsorkest dat door hun compacte opzet op de kleinste podia kan staan en door de ervaring van de muzikanten overal inzetbaar is.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo Uniek boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties